Lee's Catering

Termeni si conditii

Site-ul www.leescatering.ro numit in continuare Leescatering.ro, este proprietatea LEE S S.R.L, firma inregistrata in Iasi, str. Alexandru cel Bun nr. 51 cu datele de identificare J22/1172/1993 , CUI/CIF: 4107850, numita in continuare Lee S SRL.
Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si comandarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului Leescatering.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificare prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare Utlizatori.
Utlizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Denumim Vanzator societatea comerciala LEE’S SRL cu datele de identificare indicate mai sus.
Denumim Cumparator orice persoana fizica sau juridica care lanseaza o comanda in conditiile si termenii prezentului site.
Comanda este documentul electronic prin care Cumparatorul comanda produsele prezentate pe site, in conditiile si termenii prezentului site.

Dreptul de autor al LEE’S SRL aupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului Leescatering.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mail-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea LEE’S SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul LEE’S SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Leescatering.ro numai in limitele mentionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail: office@alma-catering.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0755-253-253.

Produsele si serviciile oferite pe site-ul Leescatering.ro Politica de preturi

LEE’S SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Leescatering.ro sunt insotite in momentul livrarii de bon fiscal, conform legislatiei in vigoare. Preturile sunt actualizate zilnic si includ TVA, precum si costurile de ambalare si livrare.
LEE’S SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste funtionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc).

Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate pe site-ul Leescatering.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:
La livrare, numerar
La livrare, prin bonuri de masa;

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face de catre agentii LEE’S SRL conform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord.

Reclamatii si politica de returnare

Societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.) LEE’S SRL isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea noastra isi aloca dreptul de a a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicata in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la office@leescatering.ro urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre agentul Leescatering.ro de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, LEE’S SRL se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu revanda produsele neconforme catre alt client.
Conform Art. 10 aln. c) Contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
Conform art. 12 din Ordonanta Guvernului 130/2000, lit. a, dispozitiile garantiilor nu se aplica.
“Art. 12. – Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11 alin. (1) nu se aplica contractelor privind: vanzarea de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate cu regularitate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului; ”
Daca aveti probleme legata de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere gratuita personalul nostru la numarul de telefon 0755-253-253.

Comentariile utilizatorilor pe site-ul Leescatering.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul Leescatering.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. LEE’S SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
LEE’S SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub acceasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, confor articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii LEE’S SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloace media oriunde.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Securitatea datelor

Clientul are dreptul de acces, de modificare si de stergere a datelor personale detinute de catre leescatering.ro. LEE’S SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Leescatering.ro sunt transmise pe cale electronica, LEE’S SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, LEE’S SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre LEE’S SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului LEE’S SRL, abonarea la newsletter etc), conform legilor in vigoare.

LEE’S SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Leescatering.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre LEE’S SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Leescatering.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ulu si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI preparatele pot contine urmatorii alergeni: Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate, crustacee si produse derivate, oua si produse derivate, peste si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, telina si produse derivate, mustar si produse derivate, seminte de susan si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin si produse derivate. Pentru o informare completa va rugam sa ne contactati la office@leescatering.ro .

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Leescatering.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Leescatering.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.