Lee's Catering

Lista Alergeni

Lista Alergeni

În meniul nostru veți găsi produse cu ingrediente alergene. Aceste grupe de produse sunt marcare cu asterisc * (steluță).

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI DIN 20 Martie 2000, alergenii din alimente se pot încadra în urmatoarele grupe:

  1. Cereale care contin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate;
  2. Crustacee și produse derivate;
  3. Ouă și produse derivate;
  4. Pește și produse derivate;
  5. Arahide și produse derivate;
  6. Soia și produse derivate;
  7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză);
  8. Fructe cu coajă, adica migdale (Amydalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Iuglas regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Caraya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch)], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de Macadamia și nuci de Queesland (Macadamia ternifolia) și produse derivate;
  9. Țelina și produse derivate;
  10. Muștar și produse derivate;
  11. Semințe de susan și produse derivate;
  12. Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru;
  13. Lupin și produse derivate;
  14. Moluste și produse derivate.

În cazul în care suferiți de o alergie, vă rugăm să solicitați informații suplimentare înainte de efectuarea comenzii.

 

Telefon Protecția Consumatorului: 021/9951